Munkahelyek

Együtt kíván növekedni a Coolworld-del?

A Coolworld Rentals egy nemzetközi, teljeskörű szolgáltatást nyújtó, bérbeadással foglalkozó cég a hűtéstechnika és a fűtés területén. A szervezet motivált emberekből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bérbeadással kapcsolatban a hűtés és a fűtés területén. A Coolworld alappillérei a jó tanácsadás és az ügyfelek valódi kiszolgálása.
lépjen kapcsolatba velünk!
A Fortress-Belgium, keresünk egy


Osztály: & Fuvarozás
Foglalkoztatási: teljes munkaidős

Munkaterület:
Nederland & België

Függvény:
Je werkgebied is Nederland en België. In dit gebied ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en de-installeren van door onze klanten gehuurde koeltechnische en HVAC installaties. Daarnaast los je zelfstandig elektrische en koeltechnische en HVAC storingen op locatie op en voer je het preventieve onderhoud uit. In teamverband draai je mee met de 24/7 storingsdienst. Het uitvoeren van reguliere reparaties en revisies in de werkplaats behoort tevens tot je taken.

Profil:
  • een afgeronde technische opleiding (E / WTB / INSTALLATIETECHNIEK/HVAC)
  • in het bezit van een diploma VCA/STEK of bereid dit te halen
  • je hebt kennis en ervaring op het gebied van koeltechniek
  • je bent een zeer gemotiveerde collega met mbo werk- en denkniveau
  • je hebt een goede werkmentaliteit, (extra) uren buiten kantoortijden zijn geen probleem
  • je bent een teamplayer en zorgvuldig in je werk
  • je bent communicatief sterk, creatief, flexibel en stressbestendig
  • kennis van Engels en Duits is een pre

Kínálunk:
Wij bieden je een uitdagende zelfstandige baan in een informele, gezonde en groeiende organisatie. Wij stimuleren je om gerichte opleidingen te volgen. Coolworld Nederland hanteert een prima beloningssysteem en je krijgt de beschikking over een volledig uitgeruste servicebus, mobiele telefoon en laptop. Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team.

Informatie en sollicitatie 
Heb jij de drive om met het succes van Coolworld mee te groeien? Stuur ons je CV en een gerichte motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij de ideale kandidaat bent en richt deze aan mevr. Anne de Bruijn, a.debruijn@coolworld.nl. Tel 0416-688 088. 

Bedrijfsprofiel 
Coolworld Rentals is al 20 jaar leidend in verhuur van koeltechnieken en verwarming, met eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Europa. Daarmee staan wij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd. Internationaal werken wij voor toonaangevende bedrijven uit de industrie, pharma, chemie, food, retail en distributie. In de markt- en klantbenadering onderscheiden wij onszelf door service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Binnen Coolworld zijn er korte lijnen en heerst een no-nonsense mentaliteit waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Válaszolni?
Küldjön a C.V. és a motiváció, hogy:
hr@coolworld-rentals.com