Munkavállalás

Együtt kíván növekedni a Coolworld-del?

A Coolworld Rentals egy nemzetközi, teljeskörű szolgáltatást nyújtó, bérbeadással foglalkozó cég a hűtéstechnika és a fűtés területén. A szervezet motivált emberekből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bérbeadással kapcsolatban a hűtés és a fűtés területén. A Coolworld alappillérei a jó tanácsadás és az ügyfelek valódi kiszolgálása.
lépjen kapcsolatba velünk!
Vissza ehhez: állásajánlat

Edwin Rath, Sales engineer


név: Edwin Rath
Függvény: Sales engineer


Als Sales Engineer draag ik tijdelijke koel- en oplossingen aan voor met name bedrijven werkzaam voor de chemische-, farmaceutiche- en de voedingmiddelen industrie. Verder leg ik nieuwe commerciële contacten, voor de uitbreiding van het Coolworld netwerk.

Werken als Senior Sales Engineer binnen Coolworld 
Het overgrote deel van mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het geven van adviezen en vervaardigen van aanbiedingen voor koeltechnische oplossingen. Dit gebeurt deels op kantoor, maar ook vaak bij de klant op locatie. Daardoor maak ik kennis met een veelheid aan branches en is mijn werk erg gevarieerd. 

Weg naar de juiste oplossing telkens weer anders
Het vormt telkens opnieuw een interessante uitdaging om klanten te helpen met een koeltechnisch probleem. Daarnaast geeft het ondersteunen en begeleiden van collega´s erg veel plezier. Samen werken aan eenzelfde doel, waarbij de weg daarheen telkens weer anders is, dat maakt mijn werk zo uitdagend en afwisselend. Iedere dag opnieuw is voor mij dan ook één groot feest.   

Open bedrijfscultuur basis voor succesvol ondernemen 
Coolworld is een bedrijf waarin een plezierige sfeer heerst onder de collega's en de lijnen kort zijn. Geen eindeloos overleg, maar doelgericht en creatief denken, waarbij iedereen voortdurend voor elkaar klaarstaat. Deze open bedrijfscultuur zorgt niet alleen voor plezier in je werk, maar is tevens de basis voor succes van de onderneming in zijn geheel.   

Mijn toekomstvisie 
Zowel Coolworld als ikzelf zijn ambitieus en enthousiast van geest waardoor intern heel veel mogelijk is. We willen beide vooruit, om de klant nog beter te kunnen helpen in geval van een calamiteit of een capaciteitsprobleem. Daarbij staat een rustige en professionele manier van klantbenadering voorop!
Edwin Rath, Sales engineer

Open bedrijfscultuur

Munka, mint Sales engineer

Open bedrijfscultuur
Edwin Rath,
Sales engineer