Munkavállalás

Együtt kíván növekedni a Coolworld-del?

A Coolworld Rentals egy nemzetközi, teljeskörű szolgáltatást nyújtó, bérbeadással foglalkozó cég a hűtéstechnika és a fűtés területén. A szervezet motivált emberekből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bérbeadással kapcsolatban a hűtés és a fűtés területén. A Coolworld alappillérei a jó tanácsadás és az ügyfelek valódi kiszolgálása.
lépjen kapcsolatba velünk!
Vissza ehhez: állásajánlat

Edwin Rath, Sales Office Coordinator


név: Edwin Rath
Függvény: Sales Office Coordinator


Als Front Office Medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klanten en ondersteun ik de Sales Engineers. 

Waarom Coolworld? 
Coolworld hanteert leidende waarden als kwaliteit, snelheid en innovativiteit. Deze worden doorgevoerd in de oplossingsgerichtheid naar onze klanten tijdens het verhuurproces maar  worden ook vertaald door het management in de bedrijfscultuur op de afdelingen. Wat maakt dat het een plezier is de verhuuruitdagingen op te pakken en te vertalen naar een precisie oplossing. Daarmee hebben wij als Coolworld en ik binnen mijn functie het doel de klant optimaal van dienst te zijn. 

Werken als Front Office Medewerker binnen Coolworld 
Alle aanvragen voor tijdelijke koel-, vries- en/of verwarmingstechnische oplossingen komen op onze afdeling binnen. Mijn taak is om de aanvraag met de klant door te nemen en een eerste advisering te doen. Wanneer er een advies nodig is waarbij een specialisme voor nodig is breng ik de klant in contact met de Sales Engineer die beschikt over het specialisme wat past bij de aanvraag. Daarnaast draag ik zorg voor de registratie en bied ik de juiste ondersteuning aan de Sales Engineers. 

Elke dag weer anders voor mij 
Het is erg leuk om elke dag weer andere klantspecifieke aanvragen te vertalen naar een oplossing wat maakt dat een klantgerichte benadering elke keer weer een lach op mijn gezicht tovert. 

Samen klaar staan voor de klant 
Samen met een team van technische experts, logistieke specialisten en Sales collega’s met hun eigen expertises werk ik graag hard om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, wanneer nodig zijn wij er 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze klanten. 

Mijn toekomstvisie 
Voor mij is het van belang met veel plezier mijn kennis binnen de koeltechnische verhuurmarkt uit te breiden, zodat ik samen met mijn collega’s met een creatieve en frisse blik de verhuurkaders kan vergroten en klanten zelfs buiten deze comfort zone met een groot gemak van dienst kan zijn.Edwin Rath, Sales Office Coordinator

Every day a new challenge

Munka, mint Sales Office Coordinator

Every day a new challenge
Edwin Rath,
Sales Office Coordinator