Expert en Location de surgélateurs

Location surgélateurs

Besoin d'un équipement de congélation temporaire ? La location d'une cabine de congélation est un excellent choix si vous avez besoin temporairement d'un équipement de congélation (supplémentaire). La location de cellules de congélation est la solution pour :

 

✔️ Pannes, réparation ou maintenance de votre équipement fixe.

✔️ Déploiement lors d'une reconstruction ou d'une expansion.

✔️ Capacité supplémentaire et augmentation de la production

 

Prévenir la perte de qualité des marchandises. Contactez directement un expert pour obtenir des conseils et des solutions complètes pour le marché des entreprises.

Plage de températures

Jusqu'à -70°C. Voir les catégories.

Capacité

21 à 24 europalettes ou peuvent être étendus de manière modulaire pour couvrir de plus grandes surfaces.

Volume

57 m³ jusqu'à 71 m³ ou extensible de façon modulaire

Certification

En conformité avec les normes européennes d'hygiène et de sécurité.

Location des Surgélateurs

Nombre de palettes (euro) Volume
MU02 24 71 m³
Connexion de courant
2 x 63 A CEE
MV01 26 84 m³
Connexion de courant
32 A CEE
MV02 28 100 m³
Connexion de courant
32 A CEE
MV03 28 100 m³
Connexion de courant
32 A CEE
VC03 3 10 m³
Connexion de courant
16 A CEE
VC04 5 20 m³
Connexion de courant
16 A CEE
VC05 10 30 m³
Connexion de courant
16 A CEE
OVxx >28 > 100 m³
Connexion de courant

Applications Surgélateurs

De mobiele diepvriescellen (conform HACCP) van Coolworld zijn bij uitstek geschikt voor het vriesbewaren van producten in de chemie en farmacie. De diepvriescellen zijn te huur als mono-uitvoering, met een complete redundant / back-up installatie of 'bewaking op afstand', wat u volledige grip geeft op het juist functioneren van de diepvriescel. De diepvriescellen zijn flexibel inzetbaar als uw vaste voorziening tijdelijk niet beschikbaar is en als project of testopstelling.

Geconditioneerde opslag ingrediënten, grondstoffen en temperatuurgevoelige producten.

Veilige koel-, (in)vriesopslag voor uw dranken, voedingsmiddelen, horeca en events.

Koel- en vriesruimte met stabiele temperaturen voor halffabricaten, pharma producten en kunststoffen.

Tijdelijke testopstelling voor laboratoria, preparaten en onderzoek.

Fonctionnement et accessoires Surgélateurs

  • Standaard voorzien van veilige en schone antislipvloer
  • Energiezuinige LED verlichting, strokengordijnen
  • Soepele, van binnen uit te openen deur met randverwarming
  • HACCP- en GMP conform geschikt voor voedingswaren
  • Optioneel uitgerust met datalogger of remote monitoring
  • Optionele accessoires als verstelbare frames, kunststof rekken, alarm
  • Compleet geleverd met kabels, inrijplaat en snel operationeel
  • Stekkerklaar geleverd en naadloos geïntegreerd in uw project

Diepvriescel huren - verplaatsbaar, HACCP conform

Een mobiele diepvriescel huren bij Coolworld is de flexibele oplossing wanneer u gevoelige producten op een veilige en betrouwbare manier wilt bewaren. Wij hebben een brede en moderne verhuurvloot en verhuren direct uit eigen voorraad. Dit betekent dat de tijd tussen aanvraag en in gebruikstelling minimaal is. Daarnaast kunt u rekenen op onze full-service belofte. Van advies over de juiste diepvriescel tot leveren, installeren, inregelen en weer ophalen na afloop: onze deskundige mensen begeleiden het gehele proces. Mocht u vragen of klachten hebben over de mobiele diepvriescel, dan kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beroep doen op onze servicedienst. Zeker als u van plan bent chemische of farmaceutische producten in de diepvriescel te bewaren, is dit een geruststellende gedachte.

Verhuur diepvriescel: een flexibele oplossing

Het huren van een diepvriescel biedt uitkomst als u voor korte of langere tijd behoefte hebt aan diepvriescapacititeit. U kunt diepvriescellen huren voor projecten of testopstellingen, maar ook ter vervanging van uw vaste vriesinstallatie. Daarnaast is het huren van een mobiele cel ook een prima alternatief voor het zelf aanschaffen van een vriesinstallatie. Door te kiezen voor huur voorkomt u hoge investeringskosten, terwijl u te allen tijde een beroep kunt doen op de 24/7 servicedienst van Coolworld Rentals. Onze diepvriescellen zijn up-to-date en worden turn-key verhuurd, met inbegrip van alle benodigde randapparatuur. De robuuste cellen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kortom: als u kiest voor een diepvriescel van Coolworld, kiest u voor compleet, veilig en snel huren.

 

Diepvriescel huren: werking en accessoires

 

Diepvriescellen zijn vriesopslagcellen die ontwikkeld zijn voor extra lage temperaturen. De cellen zijn opgebouwd volgens HACCP en GMP normen en zijn dus geschikt voor diverse producten als voedingsmiddelen, chemicaliën en geneesmiddelen. De cellen hebben verlichting en zijn afgewerkt met een antislipvloer. Daarnaast zijn ze voorzien van deuren die van binnenuit geopend kunnen worden. Omdat in diepvriescellen vaak waardevolle producten worden bewaard, kunnen de cellen van afstand worden gemonitord en zijn ze voorzien van een compleet back-upsysteem. Naast standaard accessoires kunnen we bij de cellen gebruiksvriendelijke accessoires meeleveren, zoals inrijplaten, kunststof rekken en dataloggers. Uiteraard adviseren we u ook graag over het nut en gebruik van deze accessoires.

 

Diepvriescel toepassingen

 

Onze diepvriescellen zijn gebouwd conform HACCP en GMP normen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het diepvriezen van voedingsmiddelen en chemische en farmaceutische producten. Omdat in de chemische en farmaceutische sector gewerkt wordt met zeer temperatuurgevoelige producten, is het essentieel dat de producten op de juiste temperatuur worden bewaard. Daarom bieden wij een hoge mate van nauwkeurigheid. Onze diepvriescellen zijn standaard uitgerust met een geheugenfunctie voor temperatuur en een data- en fault logging systeem. Daarnaast bieden wij extra functionaliteiten, zoals alerts en remote monitoring. Een voorbeeld van een dergelijk project is de opslag van vaccins bij een exacte temperatuur van -55 °C in een vriescontainer met voorsluis. Heeft u ook een complex project? Neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Questions fréquentes

Que comprend notre service " Clé en main " et " Location Full Service " ?

Pour Coolworld, la location signifie bien plus que la livraison d’un équipement. Vous pouvez toujours compter sur les conseils d’experts, une approche souple et une livraison clé en main privilégiant la solution technique. Et même après la mise en service, vous pouvez à tout moment faire appel à Coolworld. Avec notre propre service technique, nous vous donnons 24 heures sur 24 et 365 jours par an la garantie d’une solution fiable. Cet ensemble complet de services et de solutions dédiés fait partie intégrante de la "formule de Location Full Service" de Coolworld.

Avez-vous des questions ?

Nos experts sont prêts pour vous aider.

Contactez nous au +32 (0)2 808 2970

Une urgence ? Nous répondons 24/7 !

Envoyez-nous votre message sales@coolworld-rentals.be

Nous répondrons dans les 24 heures.

Avez-vous des questions ?

Nos experts sont prêts pour vous aider.

Contactez-nous directement