Expert en Location de chambres de congélation

Location chambre de congélation

Vous avez besoin d'une capacité de congélation temporaire (supplémentaire) sur votre site ? La location d'une chambre frigorifique est un excellent choix si vous avez besoin d'une capacité de congélation immédiate. Les chambres de congélateurs en location sont la solution pour :

 

✔️ Pannes, maintenance ou remise en état de votre installation permanente.

✔️ Déploiement lors d'une rénovation ou d'une expansion.

✔️ Capacité supplémentaire pour les événements et les tests, par exemple.

 

Prévenir la détérioration des marchandises ou les retards dans les activités commerciales. Contactez directement un expert pour obtenir des conseils et des solutions complètes pour le marché des entreprises.

Plage de températures

Jusqu'à -70 °C. Voir les catégories.

Capacité

3 à 28 europalettes ou extensible de façon modulaire à une plus grande capacité.

Volume

10 m³ à 100 m³ ou extensible de façon modulaire

Certification

En conformité avec les normes européennes d'hygiène et de sécurité.

Location des Chambres de congélation

Nombre de palettes (euro) Volume
MV01 26 84 m³
Connexion de courant
32 A CEE
MV02 28 100 m³
Connexion de courant
32 A CEE
MV03 28 100 m³
Connexion de courant
32 A CEE
VC03 3 10 m³
Connexion de courant
16 A CEE
VC04 5 20 m³
Connexion de courant
16 A CEE
VC05 10 30 m³
Connexion de courant
16 A CEE

Applications Chambres de congélation

Tijdelijk huren van een vriescel is de ideale oplossing bij een evenement, bij uitval, verbouwing of revisie van uw vaste installatie. De HACCP-conforme vriescellen van Coolworld zijn bedrijfsklaar voor het invriezen, vriesbewaren en tempereren van uw producten. Coolworld helpt u graag de juiste koelcel te kiezen. Van advies, plaatsen en inregelen tot en met het ophalen van de vriescel na afloop van de huurperiode, u huurt zorgeloos.

Geconditioneerde opslag ingrediënten, grondstoffen en temperatuurgevoelige producten.

Veilige koel-, (in)vriesopslag voor uw dranken, voedingsmiddelen, horeca en events.

Koel- en vriesruimte met stabiele temperaturen voor halffabricaten, pharma producten en kunststoffen.

Tijdelijke testopstelling voor laboratoria, preparaten en onderzoek.

Fonctionnement et accessoires Chambres de congélation

  • Standaard voorzien van veilige en schone antislipvloer
  • Energiezuinige LED verlichting, strokengordijnen
  • Soepele, van binnen uit te openen deur met randverwarming
  • HACCP- en GMP conform geschikt voor voedingswaren
  • Optioneel uitgerust met datalogger of remote monitoring
  • Optionele accessoires als verstelbare frames, kunststof rekken, alarm
  • Compleet geleverd met kabels, inrijplaat en snel operationeel
  • Stekkerklaar geleverd en naadloos geïntegreerd in uw project

Mobiele vriescel huren - flexibel en HACCP conform

Een vriescel huren bij Coolworld Rentals is de meest flexibele oplossing als u tijdelijk (extra) vriescapaciteit nodig heeft. Onze HACCP-conforme vriescellen worden bedrijfsklaar opgeleverd inclusief alle benodigde randapparatuur. Verder hoeft u zich tijdens de verhuurperiode nergens zorgen om te maken. Van advies over de juiste vriescel tot installeren, inregelen en weer ophalen na afloop: het is allemaal onderdeel van onze  full-service formule. Heeft u tijdens de verhuurperiode nog vragen of problemen met de gehuurde vriescel? Ons serviceteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zorgeloos een vriescel huren doet u dus bij Coolworld Rentals.

Vriescel huren: de flexibele oplossing

Een vriescel huren kan een oplossing zijn als uw vaste vriesinstallatie tijdelijk buiten gebruik is door reparatie, revisie of een verbouwing. Ook als u een evenement organiseert of in verband met seizoenspieken extra capaciteit nodig heeft, is een vriesopslag huren een flexibele oplossing. Daarnaast is het huren van vriesruimte ook een uitstekend alternatief voor het aanschaffen van een eigen installatie. De kosten voor huren zijn veel lager dan de investering voor een eigen installatie, en dankzij onze full-service formule hoeft u zich nergens druk om te maken. Onze vriesunits variëren in grootte van 10 m³ tot 100 m³ ofwel 3 tot 34 palletplaatsen. Daarnaast hebben wij demontabele vriescellen die tot vrijwel ieder gewenst volume kunnen worden opgebouwd. Voor diverse specialistische toepassingen hebben wij naast ‘gewone’ vriescellen verschillende andere soorten vriescellen. Wij adviseren u graag over de vriesopslag die het beste past bij uw situatie.

 

Vriesruimte huren: werking en accessoires

 

Vriescellen zijn cellen met een krachtig ingebouwd vriessysteem. Onze vriescellen zijn nauwkeurig afgewerkt volgens de HACCP-normen, wat inhoudt dat ze voldoen aan de normen voor de voedingsindustrie. Standaard beschikken de vriescellen over verlichting, een antislipvloer en soepele deuren die eenvoudig van binnenuit te openen zijn. Dit in tegenstelling tot vriescontainers (of reefers) die een stuk robuuster zijn en niet gemaakt zijn volgens de HACCP-voorschriften. Daarnaast verhuren wij een aantal typen vriescellen die verschillen van de standaard uitvoering. Tempereer vriescellen zijn ontwikkeld om producten gecontroleerd op te warmen, te ontdooien of op de juiste temperatuur te brengen . Diepvriescellen zijn met hun extra lage temperaturen met name geschikt voor producten voor de chemische en farmaceutische industrie. Invriescellen of shockfreezers zijn ontwikkeld om producten extra snel terug te koelen. Al onze vriesruimtes worden verhuurd met inbegrip van alle benodigde randapparatuur.  Verder kunt u kiezen uit verschillende handige accessoires, waaronder kunststof rekken, extra verlichting, inrijplaten en extra stopcontacten.

 

Toepassingen mobiele vries- en koelopslag

 

Onze HACCP-conforme vriescellen zijn ideaal voor het invriezen en conserveren van ingrediënten, halffabricaten en producten in de voedingsindustrie. Behalve voor de industrie worden de cellen ook veel toegepast in de groothandel en retail. Daarnaast is een mobiele vriescel huren een uitstekende oplossing voor festivals, conferenties en andere evenementen. Naast voedingsmiddelen kunnen onze vriescellen gebruikt worden voor de opslag van grondstoffen en eindproducten uit de chemische of farmaceutische industrie. 

Questions fréquentes

Que comprend notre service " Clé en main " et " Location Full Service " ?

Pour Coolworld, la location signifie bien plus que la livraison d’un équipement. Vous pouvez toujours compter sur les conseils d’experts, une approche souple et une livraison clé en main privilégiant la solution technique. Et même après la mise en service, vous pouvez à tout moment faire appel à Coolworld. Avec notre propre service technique, nous vous donnons 24 heures sur 24 et 365 jours par an la garantie d’une solution fiable. Cet ensemble complet de services et de solutions dédiés fait partie intégrante de la "formule de Location Full Service" de Coolworld.

Avez-vous des questions ?

Nos experts sont prêts pour vous aider.

Contactez nous au +32 (0)2 808 2970

Une urgence ? Nous répondons 24/7 !

Envoyez-nous votre message sales@coolworld-rentals.be

Nous répondrons dans les 24 heures.

Avez-vous des questions ?

Nos experts sont prêts pour vous aider.

Contactez-nous directement